Huawei reparatie in Amersfoort

Voor een Huawei reparatie amersfoort bent u bij Telephone-Point aan het juiste adres. Vraag nu naar onze scherpe tarieven 033 463 81 31. Uw smartphone word snel door vakkundige specialisten gemaakt. Een gebarsten scherm, speaker of zelfs een batterij is voor ons geen enkel probleem. Voor een mooie prijs is uw smartphone weer helemaal in orde en de reparatie duurt vaak niet langer dan 30 minuten. Zonder afspraak kunt u langs komen bij  onze winkel aan de Langestraat 123 voor een Huawei reparatie in Amersfoort.

We zijn 7 dagen per week open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9:00 tot 18:00 op donderdag van 9:00 tot 21:00 zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op de zondag van 12:00 tot 17:00 voor vragen kunt u altijd naar 033-463 81 31 bellen.

Huawei mooi en betaalbaar

De telefoons van huawei staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitsverhouding. De toestellen zijn allemaal zeer mooi afgewerkt en voelen elegant en luxe aan. De prijs die je er dan voor betaald, is altijd lager dan de concurrent zoals Samsung, apple, lg en HTC. Waarom zit hier zoveel verschil in ? Een vraag die veel mensen ons al gesteld hebben. Hoe komt het dat Huawei telefoons kan maken, dat net zo goed is als de concurrentie, maar soms wel €100 goedkoper. Het antwoordt op dit vraag zit hem voornamelijk in de marketing, maar ook met in de ambitie van huawei zelf. Huawei wilt zelf graag groeien en hiervoor een lager winst voor lief nemen. Deze strategie zorgt ervoor dat de inkomsten die ze halen uit het verkoop van smartphones, weer word geïnvesteerd. Dit zorgt er ook voor dat een huawei reparatie amersfoort vaak best voordelig is. Anderzijds zijn er de marketing budgets, wat voornamelijk bij samsung eorm hoog zijn. Dit betalen ze uit de inkomsten van hun telefoons en dat zie je direct in de prijs. Dus voor een snelle en voordelige huawei reparatie amersfoort kom je naar Telephone-Point.

 

huawei reparatie amersfoort