Samsung reparatie Amersfoort

Samsung reparatie Amersfoort bij Telephone Point. Vraag nu naar onze zeer scherpe tarieven 033 463 81 31 Doet je telefoon niet wat het moet doen of zit er een barst in nadat het gevallen is. Dan kan je dit nu dezelfde dag nog laten repareren door de professionals van Telephone Point.

Samsung scherm vervangen Amersfoort

Het overkomt vrij veel mensen wel eens. Je laat per ongeluk je telefoon vallen en er zit een barst in het scherm. Zeker omdat je telefoon de gehele dag gebruikt, zorgt dit voor irritatie. Tevens kunnen splinters die loslaten in je vingers komen en dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Kom daarom vandaag nog langs bij ons in de winkel en laat je telefoon repareren. Wist je dat het de meeste reparatie maar een half duren. Je hebt dus direct je scherm gerepareerd en bent eindelijk af van die irritante splinters. Daarnaast zorgen we ervoor dat je gegevens bewaard blijven en je dit zeker niet kwijt raakt.

Offerte voor verzekering

Wil je de reparatie declareren bij de verzekering en heb je een offerte of factuur nodig. Geen probleem voor ons, kom langs en je ontvangt direct een volledig offerte welke je kan inleveren bij de verzekeraar. Het grote voordeel is dan natuurlijk, dat je alles onder één dak hebt.

Je komt en geeft het toestel af. Het onderdeel is vaak direct op voorraad en de monteur kan meteen beginnen met de herstelwerkzaamheden. Je wacht een half uur en na een half uur haal je telefoon op en is de schade hersteld. Daarna kan je het bedrag via pin of contant afrekenen en ontvang je nog een factuur voor de verzekering.

Ik weet niet wat er nou stuk is ?

Een vraag die we veel via de telefoon ontvangen. Wist je dat je gewoon zonder enig aarzeling langs kan komen om het toestel te laten testen. We vragen geen onderzoek kosten en kunnen direct aangeven wat nou het euvel is en voor welk bedrag je deze samsung reparatie amersfoort kan uitvoeren.

 

samsung reparatie amersfoort